GURME 2019 ÇUKUROVA GIDA VE YÖRESEL LEZZETLER FUARI YARIN KAPILARINI AÇIYOR

TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Türkiye Aşçılar Federasyonu ( TAFED ) işbirliği, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası,  Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Organize Sanayi Bölgesi, Adana Gıda Toptancıları Derneği, Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan GURME 2019 Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, 25–28 Nisan 2019 tarihleri arasında 11. kez TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.
Yöresel gıda ürünlerinin üretim ve işleme süreçlerinde ihtiyaç duyulan yeni malzeme ve teknolojilerin topluca sergileneceği Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı üretime sağlayacağı katkı beraberinde yurt dışından 100'e yakın satın almacıyı ağırlayarak bölgenin gıda turizmine de önemli katkı sağlayacaktır.
Bu yıl Türkiye'nin uluslararası barkod kodu olan 869 rakamlı ürünlerle, markaların desteklenerek farkındalık oluşturmak amacıyla '869 Yerliyse Yeriz' sloganıyla düzenlenen GURME 2019 Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, 4 gün boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Otel, restoran ve fastfood zincirlerinin aşçılarının yer alacağı fuarda, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Çukurova Aşçılar Derneği’ne bağlı madalyalı aşçılar tarafından çeşitli aktiviteler, özel sunumlar ve yarışmalar gerçekleştirilecek.

Satınalma Profesyonelleri Zirve de Buluşuyor
GURME 2019 Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda, gıda sektörü için yeni pazarların kapılarını aralamak için TUSAYDER (Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği) iş birliği ile 27 Nisan 2019 tarihinde 14:00 ve 15:30 saatlerinde  “Satın Alma da Dijitalleşme, Satın alma 4.0, Tedarik zinciri yönetimi ve maliyet düşürme projeleri” ve “Gıda Sektöründe İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Gıda Etiği” konuları alanında uzman konuşmacıların katılımıyla iki oturumda gerçekleştirilecek.
GURME 2019 Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı 25– 27 Nisan tarihlerinde 10.00 ila 20.00 saatleri arasında, 28 Nisan Pazar günü ise 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN